Deken Scholtenstraat 2 Oldenzaal

0541 514 567
Offerte / Bestellen

Olie & smering

Premium kwaliteit motorolie uit Nederland

Premium kwaliteit motorolie van Eurol

Eurol staat voor grensverleggend ondernemerschap. Met succes, want de merkproducten zijn verkrijgbaar in meer dan 80 landen. Eurol werkt nauw samen met hun partners en dealers. Samen gaan we voor wereldwijde beschikbaarheid van het Eurol merk, met een duidelijk onderscheid op kwaliteit, service, innovatie en duurzaamheid.

Bent u nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak

Welke motorolie heb ik in mijn auto nodig?

Wat bloed is voor het lichaam, is motorolie voor de auto. Motorolie heeft een aantal belangrijke functies: het zorgt voor smering, maar ook reiniging, bescherming, afdichting en koeling van de motor. De juiste motorolie kiezen voor uw auto? Eurol helpt daarbij.

Olieadvies op kenteken

Bent u benieuwd welke motorolie geschikt is voor uw auto, bus, motor of vrachtwagen? Raadpleeg dan hier onze olieadviseur voor een olieadvies op kenteken. Met de Eurol Olieadviseur kiest u de juiste motorolie voor uw auto. U krijgt te zien welke motorolie geschikt is voor uw auto. Daarnaast krijgt u ook advies voor andere smeermiddelen voor uw auto, bijvoorbeeld remvloeistof, transmissieolie en koelvloeistof. Eurol kent een uitgebreid assortiment smeermiddelen voor diverse toepassingen.

Olieadvies op merk model en type

Heeft u geen kenteken om te achterhalen welke olie u nodig heeft? Geen probleem, u kunt ook zoeken op merk, model en type. Op deze manier kunt u dus ook een olieadvies krijgen voor uw boot, machine of landbouwvoertuig (tractor).

Welke motorolie voor…

Naast het zoeken op kenteken of het zoeken op merk, model en type kunt u bij Eurol ook gebruik maken van de slimme zoekmogelijkheid. U typt bijvoorbeeld olieadvies voor een Volkswagen Golf … en het slimme zoekveld laat u al vanzelf een aantal opties zien waaruit gekozen kan worden. Heel gemakkelijk.

Olieadvies op automerk

We bieden specifieke motorolie voor diverse automerken: Audi | Volkswagen | Skoda | Seat | Citroen | Peugeot | Renault | Volvo | Ford

Uitgebreid assortiment motorolie

Eurol produceert diverse soorten motorolie voor uiteenlopende toepassingen. In ons eigen Research & Development Centre houden onze engineers zich continue bezig met productontwikkeling waardoor wij een premium en breed assortiment motorolie kunnen aanbieden.

De technologie van motoren verandert continu, dus daarom is motorolie ook steeds in ontwikkeling. We bieden motoroliën in diverse viscositeiten, waaronder 15W-4010W-405W-40, 0W-300W-205W-30 en 0W-16. Naast volsynthetische motorolie bieden we ook semi-synthetische en minerale motorolie. Met name voor oldtimers is minerale motorolie vaak de beste keuze.

Hulp of advies nodig?

Stel uw vraag makkelijk online. De specialisten van Hampsink staan voor u klaar met persoonlijk advies!

Neem contact op
hulp nodig? Wij helpen u verder

Openingstijden

Onze winkel is 6 dagen in de week geopend. Kom langs kies exáct de producten die aansluiten bij uw auto, wensen en eisen.

  • Maandag t/m vrijdag 08:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag 09:00 - 16:00 uur
  • Zondag Gesloten
Ruim 40 jaar ervaring
Uitgebreid assortiment
Snelle levering
Persoonlijk advies