Deken Scholtenstraat 2 Oldenzaal

0541 514 567
Offerte / Bestellen

Welkom bij Hampsink Automaterialen

Wij staan voor u klaar

Hampsink Automaterialen is sinds 1981 groothandel in automaterialen, smeermiddelen, banden, RDW kentekenplaten, gereedschappen, garage uitrusting (nieuw en gebruikt) en toeleverancier voor de industrie. Onze professionele klanten kunnen rekenen op betrouwbare producten, een persoonlijke en oplossingsgerichte behandeling en snelle levering uit een ruim assortiment. Wij hebben een eigen bezorgservice meerdere keren per dag.

Naast een omvangrijk assortiment, worden de afnemers ondersteund en hebben ze de beschikking over een gevarieerd programma van kwaliteitsproducten, veelal montage onderdelen met klinkende namen van topmerken zoals Bosal, Bosch, Brembo, Varta,Eurol, Ferodo, ABS (en nog een paar). Daarnaast kunnen we ook uit de zogenoemde budgetlijnen leveren, die in de meeste gevallen geproduceerd worden bij dezelfde A-merk fabrikanten.

Enthousiast team vakmensen

Hampsink staat met haar enthousiaste team voor persoonlijke service, kwaliteit en vakmanschap. Wij leveren garagisten en industrie producten, onderdelen, gereedschappen en materialen van A-merken en beschikken over kwalitatief goede alternatieve budgetlijn. Ons team kent de markt, is betrokken en helpt u altijd aan een goede oplossing of helder antwoord.

Leren en Innoveren

Hampsink verplicht zichzelf om een omgeving te creëren waarin medewerkers, leveranciers en klanten continue geprikkeld worden om gezamenlijk nieuwe ideeën te ontwikkelen en processen efficiënter in te richten. Samen ontwikkelen en professionaliseren. Het maximale halen uit innovatie-ambitie, het eigen leren en de organisatie. Dit moet leiden tot een langdurige relatie, gebaseerd op respect, groei, een learning community en resultaat.

Werkplaats

Naast de verkoop hebben wij een goed uitgeruste werkplaats waar wij gespecialiseerd zijn in het inbouwen van multimedia systemen black boxen volgsystemen radio`s achterruitrij camera`s enz.

Spuitbussen

Bent u op zoek naar autolak? Bij ons bent u aan het juiste adres. Dankzij de jarenlange ervaring als professionele kleurmaker kunnen we garant staan voor service en kwaliteit.U kunt in onderstaande legenda of in het kleurenzoek systeem de kleur van Uw voertuig achterhalen. Staat Uw kleur er niet bij? Dan kunt U altijd een onderdeel van Uw auto, vrachtwagen, motorfiets, bromfiets, fiets etc. etc. naar ons opsturen of langs brengen zodat wij de kleur handmatig kunnen produceren. Wij beschikken over professioneel meet apparatuur.

Bent u naar iets specifieks op zoek of komt u ergens niet uit? Wij helpen u graagWij staan u graag telefonisch of via de mail onder werktijden te woord.

Wat doen wij nog meer:

Deautoaircospecialist.nl

De Auto Airco Specialist: De Auto Airco Specialist is hét adres voor inbouw, reparatie en onderhoud van uw airco. Kijk voor meer informatie op www.deautoaircospecialist.nl

Stoproest.nu

Stop roest: wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van voertuigen tegen roest, de zogenaamde anti-roestbehandeling. Kijk voor meer informatie op www.stoproest.nu

Versnellingsbakspoelen.nl

Versnellingsbak spoelen: bij ons bent u aan het juiste adres voor het vakkundig onderhoud van automatische versnellingsbakken. Kijk voor meer informatie op www.versnellingsbakspoelen.nl

Hulp of advies nodig?

Stel uw vraag makkelijk online. De specialisten van Hampsink staan voor u klaar met persoonlijk advies!

Neem contact op
hulp nodig? Wij helpen u verder

Openingstijden

Onze winkel is 6 dagen in de week geopend. Kom langs kies exáct de producten die aansluiten bij uw auto, wensen en eisen.

  • Maandag t/m vrijdag 08:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag 09:00 - 16:00 uur
  • Zondag Gesloten